FNF zoekt getalenteerde Tattoo artiesten en Kappers.
Ben jij een ondernemende, creatieve, getalenteerde en ambitieuze tattoo artiest of kapper en ben je op zoek naar een prachtigewerkplek met veel perspectief? Wellicht is dit jouw kans om dat te realiseren!

Bij FNF werken alleen zzp-ers, die professionele ervaring willen opdoen als zelfstandige ondernemers. Er wordt dus van je verwacht dat je je als een eigen baas weet op te stellen.Tegelijkertijd bestaat FNF uit alleen maar teamspelers. Een eigen klantenkring is dus zeker welkom, maar als je getalenteerd bent, garanderen wij je een klantengroei van minstens 200% (en misschien zelfs meer) binnen een jaar tijd.Het onderlinge support binnen het FNF team en de following van de FNF movement maken dat mogelijk.

Werken bij FNF betekent ook dat je je vak kunt beoefenen ineen zeer aantrekkelijke omgeving. FNF is gelegen aan de Eerste Oosterparkstraat, om de hoek van de Wibautstraat en is dus middenin het bruisende en altijd gezellige Amsterdam Oost te vinden. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn slechts op 2 min loopafstand en met de metro ben je binnen 10 min op Amsterdam Centraal. Kom je met de auto, dan zit je binnen 5 min op de ring A10. Ook het aanbod aan horeca gelegenheden is ongekend in deze omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met FNF en vraag naar Flama om een afspraak te maken.
0638005480
[email protected]